Homepage   Cui ne adresăm?   Psihologi

Psihologi

Platforma poate fi utilizată de psihologi independenți sau angajați care doresc un set profesionist de instrumente psihometrice și o posibilitate de a gestiona date în mod integrat pentru evaluarea clienților/angajaților în diverse scopuri. Psihologii care vor achiziționa licența de utilizare a platformei TPO vor trece printr-un proces de acreditare de către firma COGNITROM.

Pentru o scurtă prezentare a beneficiilor pe care vi le poate oferi platforma Testare Psihologică Online, vă invităm să vizionați următorul filmuleț:

Iar dacă doriți să vă conturați o idee despre opțiunile pe care le aveți ca psiholog pe platforma Testare Psihologică Online, puteți urmări filmulețul de mai jos.

 

 Detalii procedură pentru psihologi

Tarifele pentru utilizarea platformei TPO (tarifele au TVA inclus)

a. Cursul de licențiere: 1500 de lei. Bonus: 5 conturi de evaluare. (Psihologii care au achiziționat și Platforma CAS++ beneficiază de un discount de 500 de lei.)

b. Achiziționarea conturilor de evaluare:

  • un cont de evaluare = 70 de lei
  • 5 conturi de evaluare = 300 de lei
  • 10 conturi de evaluare = 500 de lei

Pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a deveni psiholog acreditat al platformei TPO

  1. Vă înscrieți la cursul de licențiere și achitați taxa. (telefon: 0264-581-499 / 0749-122-603; e-mail: [email protected])
  2. Participați la cursurile de pregătire organizate de COGNITROM și la examinarea în vederea obținerii certificatului de licență.
  3. Sunteți înscris pe platforma TPO ca psiholog acreditat COGNITROM și puteți începe să o utilizați.

Pentru alte detalii, contactați firma COGNITROM: telefon fix: 0264-581-499; telefon mobil: 0749-122-603; (luni-vineri, orele 9-15); e-mail: [email protected]

Odată cu accesul la platformă veți avea la îndemână Manualul de utilizare a platformei TPO, Manualele tuturor testelor incluse în platformă și suportul Cognitrom pentru eventualele probleme apărute ulterior.

Autentificare psiholog