Homepage   Cui ne adresăm?   Psihologi

Psihologi

Platforma TPO poate fi utilizată de psihologi independenți sau angajați care doresc un set profesionist de instrumente psihometrice și o posibilitate de a gestiona date în mod integrat pentru evaluarea clienților/angajaților în diverse scopuri. Psihologii care vor dori să utilizeze platforma TPO vor trece printr-un proces de licențiere organizat de către COGNITROM și vor intra în rețeaua de psihologi colaboratori PON – Psihologie Online Network.

Pentru o scurtă prezentare a beneficiilor pe care vi le poate oferi platforma Testare Psihologică Online, vă invităm să vizionați următorul video:

Iar dacă doriți să vă conturați o idee despre opțiunile pe care le aveți ca psiholog pe platforma Testare Psihologică Online, puteți urmări video-ul de mai jos.

 PROCEDURA PSIHOLOGI: Tarife, curs

TARIFE

LICENȚIEREA UNUI PSIHOLOG INDEPENDENT:
– 1200 de lei (TVA inclus) pentru persoane fizice și cabinete psihologice individuale, PFA
– 1800 de lei (TVA inclus) pentru persoane juridice, firme, instituții, asociații

1 CONT DE EVALUARE = 40 CREDITE = 100 RON
(1 CREDIT = 2.5 RON în Psihologie Online Network)

PAȘII PENTRU UTILIZAREA PLATFORMEI TPO

1. Încheiați un contract cu Cognitrom, vă înscrieți la cursul de licențiere și achitați tariful aferent acestuia.

2. Participați la cursul de licențiere pentru utilizarea platformei TPO. Cursul se va desfășura online și va avea o durată de 5 ore (9:00-14:00). În acest timp, veți învăța să utilizați platforma pentru a face evaluări psihologice și vi se va prezenta o imagine de ansamblu asupra celor aproximativ 50 de teste la care veți avea acces. Veți primi două conturi de evaluare pentru a exersa abilitățile dobândite la curs și pentru a finaliza sarcinile necesare obținerii certificatului de licență.

3. Ulterior licențierii, este necesară semnarea unui contract cu Cognitrom Online pentru a intra în rețeaua de psihologi colaboratori ai companiei noastre – Psihologie Online Network (PON). Dacă utilizați și alte platforme online dezvoltate de Cognitrom (CogniKit, PEDonline, CCPonline, PAXonline sau Depreter), înseamnă că faceți deja parte din PON și nu mai este necesară semnarea unui nou contract. Prin achitarea abonamentului anual menționat în acest contract, primiți 250 de credite utilizabile în oricare dintre platformele noastre: TestarePsihologicăOnline, CogniKit, PEDonline, CCPonline, PAXonline sau Depreter. Mai multe detalii despre PON puteți găsi aici:
https://www.cognitrom.ro/un-nou-pas-inainte-psihologie-online-network-pon/

4. După consumarea celor 250 de credite incluse în abonament, utilizarea celorlalte conturi de evaluare/credite va presupune următorul tarif:
1 CONT DE EVALUARE = 40 CREDITE = 100 RON
(1 CREDIT = 2.5 RON în Psihologie Online Network)

Pentru înscriere și alte detalii, contactați COGNITROM:
0749-122-603 (L-V, 9-17) | [email protected]


Acces psihologi licențiați: Autentificare psiholog