Homepage   Cui ne adresăm?   Organizaţii

Organizaţii

Platforma TPO poate fi o achiziție extrem de utilă pentru organizațiile din toate domeniile de activitate care doresc să aibă la îndemână o baterie științifică de instrumente psihometrice și non-psihometrice de evaluare a anumitor aptitudini, trăsături sau capacități. Platforma poate fi utilizată și pentru crearea de instrumente proprii pentru evaluarea anumitor competențe sau cunoștințe, care apoi să fie aplicate online angajaților. Psihologul organizației va avea astfel la îndemână un instrument integrat de gestionare a evaluărilor angajaților companiei.

Pentru o scurtă prezentare a beneficiilor pe care vi le poate oferi platforma Testare Psihologică Online, vă invităm să vizionați următorul video:

Iar dacă doriți să vă conturați o idee despre opțiunile din platforma Testare Psihologică Online, puteți urmări video-ul de mai jos.

TARIFE

LICENȚIEREA UNUI PSIHOLOG DIN ORGANIZAȚIE – 1500 de lei (TVA inclus)
UN CONT DE EVALUARE = 40 CREDITE = 160 RON (TVA inclus)
(1 CREDIT = 4 RON în Psihologie Online Network pentru organizații)
* Pentru a utiliza platforma TPO, este necesar să încheiați un Contract de utilizare PON (vedeți pct. 3) cu gestionarul platformei TPO.

PAȘII PENTRU UTILIZAREA PLATFORMEI TPO

1. Încheierea unui contract între organizația dvs. și COGNITROM pentru licențierea psihologilor angajați; achitarea tarifului aferent cursului.
2. Participarea la cursul de licențiere pentru utilizarea platformei TPO. Cursul se va desfășura online și va avea o durată de 5 ore (9:00-14:00). În acest timp, psihologii vor învăța să utilizeze platforma pentru a face evaluări psihologice și li se va prezenta o imagine de ansamblu asupra celor aproximativ 50 de teste la care vor avea acces. Fiecare psiholog va primi două conturi de evaluare pentru a exersa abilitățile dobândite la curs și pentru a finaliza sarcinile necesare obținerii certificatului de licență.
3. Ulterior licențierii, organizația dvs. va încheia un contract de utilizare cu Cognitrom Online, gestionarul platformelor online Cognitrom din rețeaua Psihologie Online Network (PON) (care include TPO și alte cinci platforme). Contractul de utilizare reglementează termenii de utilizare a platformelor și tarifele. Fiecare psiholog licențiat poate utiliza TPO în baza unui abonament anual (600 RON/an/psiholog pentru organizații), care include 300 de credite utilizabile pe platformă.
4. După consumarea celor 300 de credite incluse în abonament, utilizarea celorlalte conturi de evaluare/credite va presupune următorul tarif:
UN CONT DE EVALUARE = 40 CREDITE = 160 RON (TVA inclus)
(1 CREDIT = 4 RON în Psihologie Online Network pentru organizații)

Pentru alte detalii legate de tarife, organizarea cursului de licențiere pentru psihologi sau despre rețeaua de colaboratori PON, vă rugăm să ne contactați la telefon 0749.122.603, în intervalul luni-vineri, orele 9-17, sau prin e-mail la [email protected]

SERIVICII DE EVALUARE

În situația în care organizația dumneavoastră nu are angajat un psiholog intern, vă invităm să apelați la serviciile de evaluare ale Centrului Cognitrom-Organizații (CORG). Consultanții Centrului CORG pot oferi evaluări particularizate pentru diverse scopuri: recrutare, dezvoltare, promovare, managementul talentelor, identificarea persoanelor cu potențial ridicat, evaluare competențe de conducere etc. În toate aceste evaluări se utilizează platforma TPO.

Pentru evaluarea competențelor de conducere organizăm și conducem evaluări complexe de tip Assessment Centre care folosesc instrumente psihometrice și non-psihometrice variate pentru a crește validitatea rezultatelor.

Pentru mai multe detalii despre serviciile de evaluare pe care vi le putem oferi, vă invităm să ne contactați prin intermediul Centrului CORG – contact: Cristina Nicule, telefon 0746.078.870.