Homepage   Cui ne adresăm?   Organizaţii

Organizaţii

Platforma TPO poate fi o achiziție extrem de utilă pentru organizațiile din toate domeniile de activitate care doresc să aibă la îndemână o baterie științifică de instrumente psihometrice și non-psihometrice de evaluare a anumitor aptitudini, trăsături sau capacități. Platforma poate fi utilizată și pentru crearea de instrumente proprii pentru evaluarea anumitor competențe sau cunoștințe, care apoi să fie aplicate online angajaților. Psihologul organizației va avea astfel la îndemână un instrument integrat de gestionare a evaluărilor angajaților companiei.

Pentru o scurtă prezentare a beneficiilor pe care vi le poate oferi platforma Testare Psihologică Online, vă invităm să vizionați următorul filmuleț:

Iar dacă doriți să vă conturați o idee despre opțiunile din platforma Testare Psihologică Online, puteți urmări filmulețul de mai jos.

Tarife pentru utilizarea platformei TPO (tarifele au TVA inclus)

  • licențierea unui psiholog din organizație – 1000 de lei (bonus: 2 conturi de evaluare)
  • un cont de evaluare – 140 de lei
  • 5 conturi de evaluare – 600 de lei
  • 10 conturi de evaluare – 1000 de lei

Dacă doriți acces la o categorie restransă de teste sau dacă doriți un număr mai mare de conturi de evaluare, vă rugăm să ne contactați pentru o ofertă personalizată. (telefon: 0264-581-499 / 0749-122-603; luni-vineri, orele 9-17; e-mail: [email protected])

Servicii de evaluare

În situația în care organizația dumneavoastră nu are angajat un psiholog intern, vă invităm să apelați la serviciile de evaluare ale Centrului Cognitrom-Organizații CORG. Consultanții Centrului CORG pot oferi evaluări particularizate pentru diverse scopuri: recrutare, dezvoltare, promovare, managementul talentelor, identificarea persoanelor cu potențial ridicat, evaluare competențe de conducere etc. În toate aceste evaluări se utilizează platforma TPO.

Pentru evaluarea competențelor de conducere organizăm și conducem evaluări complexe de tip Assessment Centre care folosesc instrumente psihometrice și non-psihometrice variate pentru a crește validitatea rezultatelor.

Pentru mai multe detalii despre serviciile de evaluare pe care vi le putem oferi, vă invităm să ne contactați prin intermediul Centrului CORG (Contact – Cristina Nicule, telefon: 0746-078-870).