Homepage   Cui ne adresăm?   Persoane fizice

Persoane fizice

O categorie de clienți ai platformei sunt persoanele fizice cu vârsta peste 18 ani care doresc să-și evalueze prin metode riguroase anumite caracteristici: abilitățile cognitive, interesele, trăsăturile de personalitate, starea emoțională, mecanismele de a face față stresului etc. O persoană care accesează TPO poate cere o evaluare pentru mai multe scopuri, alegând astfel un anume Pachet de evaluare:

 • Pachetul pentru autocunoaștere și dezvoltare personală
 • Pachetul pentru identificarea profilului vocațional și planificarea carierei
 • Pachetul pentru identificarea stării de sănătate mintală

Indiferent de pachetul ales, fiecare persoană care solicită o evaluare prin platforma TPO va fi în contact cu un psiholog acreditat de Cognitrom pentru supervizarea evaluării și oferirea unei interpretări integrate.

Pentru o scurtă prezentare a platformei Testare Psihologică Online, vă invităm să vizionați următorul filmuleț:

 Detalii procedură pentru persoane fizice

Tariful pentru un pachet de evaluare prin platforma TPO este de 180 de lei (TVA inclus).

Pașii pe care trebuie să-i urmeze o persoană fizică pentru realizarea unei evaluări prin TPO:

 1. Citiți materialele informative despre fiecare scop posibil de evaluare și decideți care pachet de evaluare se potrivește cel mai bine dorinței dumneavoastră.
 2. Completați formularul de Solicitare evaluare.
 3. Veți primi automat un mesaj de confirmare a primirii cererii dumneavoastră, care conține codul cu care veți intra pe platformă și veți putea accesa lista de teste de completat.
 4. Accesați platforma și efectuați testele.
 5. Vi se va aloca un psiholog acreditat Cognitrom care se va ocupa de evaluarea dumneavoastră. El va efectua interpretările și va decide dacă mai este nevoie de aprofundarea vreunui aspect printr-un alt test. La final, va redacta Raportul de evaluare și vi-l va trimite prin e-mail (în maxim 5 zile lucrătoare).
 6. Înainte de a primi raportul de evaluare, vă rugăm să vă asigurați că ați efectuat și confirmat plata serviciului ales.
 7. După primirea Raportului de evaluare, aveți 5 zile la dispoziție pentru a adresa eventuale întrebări de clarificare sau pentru a programa eventuale sesiuni de consiliere cu psihologul dumneavoastră (sesiuni care reprezintă un serviciu separat de cel oferit prin aceasta Platformă).
 8. După cele 5 zile, TokenID-ul primit inițial va putea fi folosit doar în secțiunea de ”Evaluări Psihologice” din partea de jos a site-ului TPO, pentru a putea accesa rezultatele evaluării ori de câte ori doriți dumneavoastră (sau o altă personă relevantă, de exemplu: un posibil angajator la care doriți să-i puneți la dispoziție rezultatele evaluării).

Pentru informații suplimentare, aveți la îndemână Manualul de utilizare a Platformei TPO, secțiunea de articole de pe site-ul platformei și un dicționar de termeni specifici.

Solicitare evaluare Completare teste Contactare psiholog